vrijdag 13 november 2009

Wilders is boos

Zomaar een selectie van Geert Wilders uit de media.Lastig om altijd maar boos te zijn: Geert Wilders is kwaad over het verbod op de lettercombinatie PVV in kentekens. Wilders wil dat het verbod onmiddellijk wordt teruggedraaid en heeft Kamer- ... Wilders is boos. "Het is triest dat ook de werkgeverslobby nu meehuilt met de linkse wolven in het bos die de PVV verketteren." De politieke partij van Geert Wilders is boos over een liedje van Kinderen voor Kinderen. Samen met een andere politicus van de PVV heeft hij zelfs vragen ... Terecht dat Wilders boos is. Het is niet niks als je als rechtsradicaal wordt uitgemaakt. In iedergeval is het wel zo dat er een hetze gaande is om de PVV ... Geert Wilders is woedend op drie wetenschappers die zijn PVV zouden typeren als een extreem-rechtse partij die de democratie ondermijnt. "Ik ben echt ziedend. Ze zijn knettergek geworden. Wat een idiotie. Verder komt er weinig zinnigs uit

1 opmerking:

Anoniem zei

Onze initialen (of was het nou genitialen?) wordt al jaren gebruikt op kentekenplaten TP en wij van de tegenpartij zijn er trots op. Die Wilders moet het eerst maar eens verdienen. Wij zijn van "de vrije jongens" en die club van de vrijheid moet ff dimmen.

Was getekend Jacobse en van Es.

Trouwens je mot even uitkijken in je tuin want je planten hebben bavianenschurft. Voor een consult komen we geheel zelf voor een redelijk tarief ff bij u op de koffie.