dinsdag 20 mei 2008

Onderzoek van TNS in opdracht van drankmerk Adez

Ochtendhumeur.
Nu maakt Stampij liever geen reclame, maar het onderstaande onderzoek is zo bijzonder en geeft zoveel nieuwe informatie dat Stampij het zijn lezers niet wil onthouden!
Wist u bijvoorbeeld dat 61% van de onderzochten mensen na het wakker worden naar het toilet gaat!?
En 13% geeft zijn partner na het wakker worden eerst een kus!! Dit geweldige onderzoek met de indrukwekkende uitkomsten biedt de lezer veel nieuwe inzichten. Veel plezier met lezen. Jammer van de laatste zin. Een derde drinkt 's-morgens koffie, een zelfde aantal begint met thee. (dat is dus twee derde totaal)
Wat het laatste derde deel drinkt blijft onbekend. Mogelijk zitten die nog op het toilet. Dat zou eens onderzocht moeten worden!
(NU.NL) ROTTERDAM - Bijna de helft van de Nederlanders voelt zich 's ochtends op zijn allerbest. Het liefste staan we om 8 uur op (40 procent), maar 9 uur (22 procent) en 7 uur (20 procent) zijn ook favoriete tijdstippen om de wekker te zetten. Dat blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo in opdracht van drankmerk Adez, dat dinsdag naar buiten is gebracht. Het onderzoek is gehouden onder duizend mensen. Van hen gaf 43 procent aan 's morgens op te staan als "blije energiebom" en blij te zijn om aan de dag te beginnen, 25 procent is een "levensgenieter" die opstaat met een krantje en ontbijtje. Een kwart is een "langzame starter" die de snooze-knop van de wekker wel weet te vinden en 9 procent is een "ochtendhumeurgigant", die echt een hekel heeft aan de vroege uren van de dag. Kus Na het wakker worden gaat het merendeel van de mensen meteen naar het toilet (61 procent), 13 procent geeft eerst de partner een kus en 7 procent kan niet anders dan meteen koffiezetten. Brood Een op de tien Nederlanders slaat het ontbijt over. Iets meer dan de helft (51 procent) verorbert het ontbijt in sneltreinvaart en is binnen tien minuten klaar. We eten het liefst brood, maar ook muesli en cruesli met yoghurt en melk staan hoog op het wensenlijstje. Een derde van de Nederlanders drinkt 's ochtends koffie, eenzelfde aantal begint de dag met thee.

Geen opmerkingen: