donderdag 11 oktober 2007

Nieuws uit Juinen

Burgemeester vd Vaart: "Juinen als koploper op het gebied van innovatie! Als burgemeester van deze gemeente ben ik trots te kunnen presenteren de eerste "Drive- In File" te Juinen. Bij de eerste rotonde rechtdoor en u kunt aansluiten. U staat minimaal een uur in de file. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Wij nodigen alle files uit zich naar Juinen te begeven"
Ook een innovatie is dat Juinen investeert in windmolens op zonne-energie! Hierbij is Juinen een koploper op het gebied van schone energie.
Burrgemeester, mag ik even tussuhdoor?? Hekking is de naam. Ik ben file houder namens de gemeente Juinen. Wij zien het als een economologische impuls. Juinen is bereikbaar via 4 (4 baans) autosnelwegen. We voldoen aan alle milihijeunorrumen en waarden. We zijn ook de eerste koolzuurvrije gemeente van het land. Verder zal aan het eind van elke file een MCHekking komen (wel eigen bestek meenemen) . Wat dacht u van een broodje "Kipfile"!
Verder hebben we autowasstraten (de autoverwennerij) met de Juinense meisjes in traditionele Juinense kleding, wat weinig om het lijf heeft. De auto's worden gewassen zonder water, maar met spuug, om zodoende tedoen voldoen aan de milihijeu eisen.
Als wethouder van Juinen zie ik graag in de file in Juinen!
beelden van de Juinense Hoofdstraat

Geen opmerkingen: