dinsdag 5 juni 2007

Leve de doden!

Gordel af, donor erbij’ DEN HAAG - Het gebrek aan geschikte orgaandonoren kan worden bestreden door de verplichte autogordel voor volwassenen af te schaffen. VVD-Tweede Kamerlid Anouchka van Miltenburg gaat dit voorstellen aan haar fractie. Volgens Van Miltenburg is het aantal donoren bescheiden door medische vooruitgang en veiligheidsmaatregelen. ”Misschien moeten we meer mensen dood laten gaan.” Ze wil campagnes voor orgaandonatie richten op mensen met gevaarlijke beroepen en hobby’s, zoals militairen en motorrijders.
Ja, beste Stampij lezer u leest het goed! Het gaat te goed; we leven te lang. Daar moet een eind aan komen, te beginnen met militairen en motorijders! Deze mensen moeten bij voorbaat een donorcodicil invullen.
Stampij heeft ook nog enige suggesties. Bungee jumpen met een touw om je nek in plaats van om de enkels. Of voor motorijders: bij drie overtredingen een nier eruit! Is het weer invoeren van de doodstraf een optie? In de VS doen ze daar goede zaken mee (dit jaar al veertig doden).
Waren al blij met een geboorte; straks zijn we blij met een overlijden.....

1 opmerking:

Anoniem zei

beschuit met muisjes bij geboorte,
kidneypie bij overlijden